Ungureanu, foc și pară: Mă voi opune numirii unui VICEPRIMAR!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mădălin Ungureanu, foc și pară după ce Dan Vîlceanu a anunțat că vrea să-i pună viceprimar. Edilul din Bălești îi cere liderului PNL Gorj să-i lase localitatea în pace. ”Dacă Vîlceanu trece peste voința mea, nu are decât! Eu mă voi opune! Pentru ce să-mi pună viceprimar, nu am administrat comuna bine?” întreabă Ungureanu care nu exclude nici o măsură mai drastică din partea partidului, adică să fie dat afară, așa cum s-a procedat în cazul lui Constantin Bobaru.

Vineri, în conferință de presă, președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a anunțat că i-a trasat ca sarcină organizației Bălești să vină cu o nominalizare pentru postul vacant de viceprimar.

Mădălin Ungureanu a luat foc auzind declarația șefului de partid. Primarul comunei Bălești nu vede rostul numirii unui viceprimar, în condițiile în care mai sunt 9 luni până la alegerile locale.

Mădălin Ungureanu este unul dintre cei patru primari liberali care s-au afișat cu lideri PSD, în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. A câștigat, însă, scrutinul cu 9 voturi în fața PSD. Ungureanu îi transmite lui Vîlceanu să se ocupe de județ și să lase Băleștiul în pace.

Mădălin Ungureanu nu vede cu ochi buni decizia conducerii PNL Gorj de a-l radia din partid pe primarul orașului Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru.

Aristică Coiculescu, primarul comunei Arcani, nu crede că partidul va lua vreo măsură împotriva sa, deși a fost și el unul dintre edilii care s-au afișat cu lideri PSD în campania electorală.

Liviu Cotojman, edilul liberal de la Roșia de Amaradia, consideră că excluderea lui Constantin Bobaru este o pierdere pentru partid, dar spune că deciziile luate în BPJ trebuie respectate.

Cotojman nu crede că vor fi luate măsuri la fel de drastice ca în cazul Bobaru și cu alți primari PNL.

Marcel Romanescu, primarul liberal al Târgu-Jiului, afirmă că, la fel ca Mihai Paraschiv, Constantin Bobaru ar putea ataca în instanță decizia BPJ de radiere din partid. Cât despre Mădălin Ungureanu, Romanescu nu crede că va fi exclus.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici