Intră cele 10 firme în acționariatul Pandurii? Romanescu: Nu s-a luat nicio decizie. Trebuie discutat mult mai aplicat

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Cele 10 firme, care vor să intre în acționariatul clubului  de fotbal Pandurii Târgu-Jiu, aflat în insolvență, ar fi fost acceptate de Adunarea Creditorilor. Rămâne să se pronunțe ceilalți membri asociați.

Presa locală a publicat informația că afaceriști cunoscuți din Gorj precum: Vasile Mitroi, Adrian Sanda, Clement Mocanu, Valter Dobre, Dumitru Brăilă, Ion Pau, Simona Zamfir sau Constantin Râsu și-ar fi manifestat intenția de a intra în acționariatul clubului de fotbal. Nu se știe, deocamdată, în ce mod vor contribui.

Jurnalistul Claudiu Matei

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, spune că în AGA Pandurii nu a fost luată, deocamdată, nicio decizie în privința celor 10 societăți. Edilul zice că este un lucru un bun că afaceriștii vor să vină cu bani, dar cere transparență maximă.

Consilierul municipal ALDE, Eduard Lădaru, spune că orice soluție pentru salvarea Pandurii Târgu-Jiu este binevenită. Speră ca firmele interesate să intre în acționariat să nu urmărească doar dreptul de vot.

1 Comentariu pentru “Intră cele 10 firme în acționariatul Pandurii? Romanescu: Nu s-a luat nicio decizie. Trebuie discutat mult mai aplicat”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici