Weber și Iordache, LA CUȚITE! PSD și ALDE se acuză reciproc pentru BLOCAJUL de la CE Oltenia

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

PSD și ALDE se acuză reciproc de blocajul de la Complexul Energetic Oltenia.

La Interviurile Infinit FM, Mihai Weber, liderul PSD Gorj, a criticat, din nou,  schimbarea componenței Consiliului de Supraveghere, începând cu data de 1 iulie.

Parlamentarul  a afirmat că există factori și în județ, care urmăresc destabilizarea CEO, și a avertizat că există riscul ca Gorjul să ajungă ca Valea Jiului.

Weber susține că activitatea CE Oltenia va fi blocată cel puțin două săptămâni, după ce Oficiul Registrului Comerțului a amânat validarea mandatelor noilor membri ai Consiliului de Supraveghere, din cauză că unul dintre supraveghetori are fapte înscrise în cazierul fiscal. Liderul PSD Gorj a dat vina pe conducerea Ministerului Energiei pentru cele întâmplate.

În replică, Ion Iordache pune tunurile pe Mihai Weber. Președintele ALDE Gorj acuză că PSD a îngropat județul, din punct de vedere economic, și îi cere să-și asume răspunderea pentru CE Oltenia.

Iordache anunță că, de acum înainte, ALDE va puncta tot ceea ce se întâmplă negativ în județ și îl numește ”iresponsabil” pe Mihai Weber.


1 Comentariu pentru “Weber și Iordache, LA CUȚITE! PSD și ALDE se acuză reciproc pentru BLOCAJUL de la CE Oltenia”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici