Romanescu: Prunariu s-a aliat cu familia Tudor, își dau inimioare, like-uri! Va merge pe drumul spre ETERNITATE

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marcel Romanescu, critici dure, astăzi, la adresa lui Mihai Prunariu, din cauza protestului pe care șeful CS Pandurii a anunțat că-l va face în fața Primăriei Târgu-Jiu. ”Prunariu s-a aliat cu familia Tudor, înseamnă că va merge spre eternitate” a comentat edilul municipiului.

Romanescu este de părere că Prunariu are și un interes politic pentru care tot amenință cu  proteste în fața primăriei.

Șeful CS Pandurii a anunțat că vrea să scoată în stradă angajații clubului, ba chiar să intre în greva foamei. Prunariu acuză municipalitatea că nu respectă un protocol din 2001, prin care se angaja să acorde anumite facilități clubului sportiv.

Marcel Romanescu și Mihai Prunariu au fost, până anul trecut, prieteni. Relația s-ar fi stricat ca urmare a disputelor din jurul noului Club Sportiv Municipal.

Romanescu nu înțelege de ce Prunariu nu face demersuri în instanță, dacă este nemulțumit de deciziile luate la Primăria Târgu-Jiu. Îl acuză că ”s-a aliat cu familia viceprimarului Tudor”.

Primarului liberal al Târgu-Jiului i-a făcut și o recomandare șefului CS Pandurii: să meargă să protesteze în fața partidului său, PSD, pentru că liderii acestei formațiuni au semnat protocolul din 2001.

Romanescu este nemulțumit că Prunariu a angrenat și antrenorii CS Pandurii în acest conflict. Îl acuză că-i lipsesc cei 7 ani de acasă.


1 Comentariu pentru “Romanescu: Prunariu s-a aliat cu familia Tudor, își dau inimioare, like-uri! Va merge pe drumul spre ETERNITATE”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici