Prunariu amenință cu GREVA FOAMEI. ”Odată tăvălugul pornit, va fi greu de oprit!”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Scandalul din sportul gorjean ia proporții! Mihai Prunariu amenință că intră în greva foamei în fața Primăriei Târgu-Jiu. ”Odată tăvălugul pornit, va fi greu de oprit!” avertizează vicepreședintele PSD Gorj. Șeful Clubului Sportiv Pandurii a fost sunat, aseară, chiar de ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, care i-a cerut să renunțe la gestul extrem. Mâine, însă, Prunariu, însoțit de angajații clubului, cu banderole albe la brațe, va depune un protest la secretariatul Primăriei Târgu-Jiu.

După câteva săptămâni în care și-a tot exprimat nemulțumirea, pe facebook sau în presă, că autoritățile nu sprijină sportul gorjean, Mihai Prunariu amenință, acum, că va intra în greva foamei în fața Primăriei Târgu-Jiu pentru că municipalitatea refuză acordarea unor facilități.

Șeful CS Pandurii a fost sunat, marți seară, chiar de ministrul Tineretului și Sportului care l-a rugat să nu recurgă totuși la protestul extrem. Prunariu avertizează, însă, că dacă se pornește tăvălugul, va fi greu de oprit.

Prunariu spune că situația de la CS Pandurii a devenit ”un butoi cu pulbere”. Urmează ca nemulțumirile să fie depuse în scris și la Primăria Târgu-Jiu.

Șeful CS Pandurii a tot explicat, în ultimele săptămâni, că există un protocol din 2001, prin care Primăria Târgu-Jiu își asuma susținerea clubului prin scutirea de la plata apei și a penalităților de întârziere. Numai că, șefii municipalității nu-l mai recunosc.

Primarul liberal Marcel Romanescu aruncă problema de la CS Pandurii în curtea PSD. Zice că Mihai Prunariu trebuie să discute cu fostul primar Florin Cârciumaru și cu liderul organizației municipale care este și viceprimar, Aurel Popescu.

Mihai Weber, liderul PSD Gorj, spune că problemele ridicate de Mihai Prunariu urmează să fie dezbătute și la partid. Deputatul nu agreează ideea protestului extrem.

Jurnalistul Nicolae Ivan este de părere că situația tensionată de la CS Pandurii ar trebui dezbătută și tranșată în Consiliul Local Târgu-Jiu.


2 Comentarii pentru “Prunariu amenință cu GREVA FOAMEI. ”Odată tăvălugul pornit, va fi greu de oprit!””

  1. La acest club s-au petrecut multe ,,hotii”,cind vor fii analizte ????

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici