Și Romanescu a discutat cu Iliescu și cere, din nou, demiterea lui Pătrășcoiu! ”M-am îngrozit”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marcel Romanescu susține că situația la Aparegio este dramatică iar cel de-al doilea proiect european este în pericol. Primarul Târgu-Jiului cere, din nou, îndepărtarea lui Traian Pătrășcoiu din fruntea operatorului de apă și canal.

Edilul municipiului a discutat, marți, cu consilierul directorului Aparegio, Ion Iliescu, cel care a dat declarații și în presa locală, acuzând nereguli mari. Iliescu a afirmat că lucrări de zeci de milioane de euro nu ar fi recepționate, că nu doar canalizarea pluvială ajunge în Jiu, ci și cea menajeră, dar și că pierderea de apă din rețea este de 80%.

Romanescu a declarat, azi, în conferință de presă, că s-a îngrozit după ce a discutat cu Ion Iliescu și că inclusiv Aparegio Târgu-Jiu ar fi intrat pe pierdere.

Marcel Romanescu a aflat că cel de-al doilea proiect, pe care Aparegio speră să atragă fonduri europene, ar fi în pericol, pentru că ar conține date inexacte.

Primarul Târgu-Jiului a cerut, din nou, demiterea lui Traian Pătrășcoiu din fruntea Aparegio și a acuzat că societatea este sub monopolul PSD și ALDE.


2 Comentarii pentru “Și Romanescu a discutat cu Iliescu și cere, din nou, demiterea lui Pătrășcoiu! ”M-am îngrozit””

 1. Stimati domni din conducerea orasului si a judetului,cand ati fost informati (pt ca ati fost informati) despre grozaviile de la Aparegio,v-ati facut “ca ploua”!
  Problemele semnalate de Iliescu despre derularea proiectului sunt reale,desi acesta v-a prezentat varianta favorabila lui.
  De fapt,problemele sunt mult mai complexe si o mare parte din vina ii revine si dlui Iliescu (care acum un an si jumatate era catalogat de Patrascoiu ca un superspecialist,inginer de “zece” / a se vedea emisiunea de la TV SUD,iar acum,acelasi Patrascoiu il face “betiv si nebun”,luandu-i pana si telefonul de servici si incercand sa-l “evacueze” din apartamentul de lux din Lotrului ( asa zisa CASIERIE / va mai amintiti “distractia” cu consilierul “Izmana”? ).
  Dar despre faptul ca Patrascoiu,dpdv profesional este “zero barat”,iar dpdv managerial a “reusit” sa aduca Aparegio de la 54 miliarde profit in 2015 la 11 miliarde pierdere in 2019,domnul ( aproape “fost consilier” ) Iliescu de ce nu spune nimic ?
  Probabil ii este frica de amenintarile dnei Gerea ….
  Cum,nu stiti cine-i “duamna” Gerea???Este “duamna” aceea cu limbaj trivial,cea mai mare sefa din Aparegio,care ameninta si injura pe oricine considera ea ca i-ar putea atinge un fir de par dlui supermanager Bartales !
  Dar cine sa analizeze problemele de la Aparegio,Dl. Angheloiu (presedintele CA) este “ocupat” sa-si incaseze indemnizatia aia “grasa”,dl. Pasti este “ocupat” cu “apa de ploaie” (deh,s-a golit vistieria de la Apregio si nu mai are Patrascoiu bani de delegatii lungi si dese cu diurna de 500 lei / zi ) samd….
  Odata si o data tot o sa se sparga “buboiul” de la Aparegio si atunci sunt curios cine o sa plateasca pt dezastrul dirijat de Patrascoiu si gasca pe care si-a aciuiat-o in conducerea de la Aparegio.
  Succesuri…..

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici