Vișan a primit și mai multe atribuții! Cârciumaru: Premierul l-a cadonat cu întreaga coordonare pe energie

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Premierul Viorica Dăncilă s-a implicat personal în soluționarea scandalului de la Gorj, dintre PSD și ALDE, pe coordonarea activității Complexului Energetic Oltenia, a relatat la Interviurile Infinit FM, senatorul Florin Cârciumaru.

Mihai Weber a ajuns la șefa guvernului după ce Ion Iordache reușise să mute atribuțiile privind CEO de la secretarul de stat al PSD, Doru Vișan, la secretarul de stat al ALDE, Marius Dumitrașcu.

”Noi, cei din PSD Gorj, nu am fost consultați. Nu este normal din moment ce suntem în alianță” a comentat Cârciumaru în emisiune.

Revenirea atribuțiilor pe energia pe cărbune la secretarul de stat Doru Vișan s-a făcut după ce liderul PSD Gorj, Mihai Weber, a discutat cu premierul Viorica Dăncilă.

”Premierul, nu numai că i-a dat din nou coordonarea Complexelor Energetic Oltenia și Hunedoara lui Vișan, dar l-a cadonat cu întreaga coordonare pentru toată producția de energie din România” a afirmat senatorul Florin Cârciumaru.


1 Comentariu pentru “Vișan a primit și mai multe atribuții! Cârciumaru: Premierul l-a cadonat cu întreaga coordonare pe energie”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici