Bătălia pe majoritate în CL Târgu-Cărbuneşti. Mihai Mazilu a racolat un consilier PC

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Bătălie pentru majoritate în consiliul local, la Târgu-Cărbuneşti! Primarul liberal Mihai Mazilu a reuşit să racoleze un consilier, pe conservatorul Alexandru Luntraru.  Social-democraţii nu se lasă mai prejos, susţin că au de partea lor un ales PDL.

Lucrurile se vor tranşa în prima şedinţă de consiliu local. Până una-alta, primarul Mazilu pare să fi reuşit să-şi creeze o majoritate. Vineri seară, singurul consilier PC a plecat la PNL. În acest moment, Mihai Mazilu se poate baza pe 8 aleşi PNL şi PDL, în vreme ce PSD şi PPDD au 7.

Circulă informaţii că inclusiv viceprimarul Iuliu Călina ar fi fost ameninţat cu pierderea funcţiei, dacă nu va vota proiectele lui Mazilu.

Marius Borcan, liderul PC Gorj, a fost luat prin surprindere de pierderea consilierului de la Târgu-Cărbuneşti. Spune că ar fi fost ceva presiuni asupra lui Luntraru.

Andrei Maioreanu, vicepreşedinte PSD, responsabil de organizaţia Târgu-Cărbuneşti, nu crede că partidul poate pierde postul de viceprimar în această localitate.

Social-democratul afirmă că a purtat discuţii cu un consilier de la PDL care s-a arătat interesat să se alăture echipei PSD pentru a-l susţine pe Victor Ponta la prezidenţiale.

1 Comentariu pentru “Bătălia pe majoritate în CL Târgu-Cărbuneşti. Mihai Mazilu a racolat un consilier PC”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici