Romanescu vrea la primărie! Lupulescu îl cheamă la… muncă

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marcel Romanescu anunţă, de pe-acum, că vrea să candideze la Primăria Târgu-Jiu şi că, dacă nu va fi lăsat, va pleca din PNL. Octavian Lupulescu îl invită să vină la muncă şi să demonstreze că este trup şi suflet pentru partid. Fostul subprefect a vorbit în emisiunea Interviurile Infinit FM, despre planurile sale pentru 2016, exprimându-şi convingerea că fără un candidat redutabil la Târgu-Jiu, ACL va rata, din nou, preşedinţia Consiliului Judeţean.

Liberalul Marcel Romanescu a declarat, cât se poate de clar, că primul său obiectiv pentru 2016 este Primăria Târgu-Jiu. Întrebat cum ar putea fi desemnat să candideze în condiţiile în care se află într-un război rece cu liderul PNL Gorj, Dian Popescu, fostul subprefect a răspuns că „numai un nebun NU ar desemna un contracandidat pentru PSD, cu potenţial”.

Romanescu a precizat că va pleca din PNL dacă nu va fi lăsat să candideze ori dacă nu va fi inclus într-un sondaj de opinie pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu.

Fostul subprefect crede că, în situaţia în care Dan Vâlceanu va fi candidatul ACL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, acesta îşi va dori cel mai bun om în lupta de la municipiu.

„Dacă pui la Târgu-Jiu un candidat de 5%, atunci, Dan Vâlceanu se plimbă degeaba în judeţ. El va intra la victorie în bătălia pentru Consiliul Judeţean” a mai comentat Marcel Romanescu.

Octavian Lupulescu, liderul PNL Târgu-Jiu, are o recomandare pentru Marcel Romanescu: să vină la partid, să pună mâna să muncească şi să arate că este trup şi suflet pentru partid. Abia apoi se poate discuta despre localele din 2016.

1 Comentariu pentru “Romanescu vrea la primărie! Lupulescu îl cheamă la… muncă”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici