Fugaru: Stolojan, un moşulică de 70 de ani. Marian Jean Marinescu a stat 9 ani în PE, ce a făcut pentru Gorj?

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

„Stolojan este un moşulică de 70 de ani care trebui să plece la pensie”. Ion Fugaru îi face cu ou şi cu oţet pe Teodor Stolojan şi Marian Jean Marinescu, cei doi europralamentari care vor protesta împotriva guvernului la Târgu-Jiu.

Fostul lider al PDL Târgu-Cărbuneşti i-a trimis un mail, marţi, lui Teodor Stolojan, informându-l că va sta la masă, în timpul vizitei de la Târgu-Jiu, cu doi foşti liberali care l-au trădat în 2004 şi pe care-i excludea, la vremea respectivă, din partid.

Este vorba despre Gheorghe Grivei şi Puiu Diaconescu, acuzaţi că n-au respectat înţelegerea din Consiliul Judeţean  care l-ar fi putut face pe Dan Ilie Morega preşedinte.

Ion Fugaru

Pentru Fugaru, Stolojan este doar „un moşulică de 70 de ani” care nu mai are credibilitate şi care nu mai poate aduce niciun folos ţării dacă va ajunge în Parlamentul European.

Cât despre Marian Jean Marinescu îl întreabă ce a făcut pentru Gorj, în cei 9 ani de stat în Parlamentul European, câte locuri de muncă a creat sau în ce mod a ajutat judeţul nostru.

Ion Fugaru


1 Comentariu pentru “Fugaru: Stolojan, un moşulică de 70 de ani. Marian Jean Marinescu a stat 9 ani în PE, ce a făcut pentru Gorj?”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici