Morega: Nominalizarea lui Mazilu arată că Dian a distrus PNL Gorj. Maioreanu: Mazilu, candidat de sacrificiu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mihai Mazilu, primarul unui oraş mort din punct de vedere economic, vrea să candideze pentru funcţia de senator pe Colegiul nr. 2. Fostul preşedinte al PNL Gorj, Dan Ilie Morega, crede că nominalizarea lui Mazilu arată că Dian Popescu a distrus partidul, rămas fără resursă umană capabilă să intre în marile bătălii electorale.

Din spusele liberalului Pantelimon Manta, Mihai Mazilu este cea mai bună variantă pe care PNL o poate arunca în lupta pentru Colegiul nr. 2 Senat.

„Nu cred că se încumeta altcineva! Nici nu vedeam o altă candidatură, greu îşi asumă cineva de la PNL o astfel de responsabilitate” spune Manta.

Pantelimon Manta

Mulţi se întreabă ce ar putea promite Mihai Mazilu în campania electorală, în condiţiile în care n-a făcut mare lucru ca primar al oraşului Târgu-Cărbuneşti, vreme de 6 ani.  În ultimii ani, deşi partidul său s-a aflat la guvernare, edilul s-a văitat, continuu, că nu are bani pentru investiţii.

Că oraşul este mort din punct de vedere economic recunoaşte chiar şi Pantelimon Manta. Pune, însă, lipsa locurilor de muncă şi a investiţiilor pe seama fondurilor puţine din bugetul local.

Pantelimon Manta

Fostul preşedinte al PNL Gorj, Dan Ilie Morega, crede că nominalizarea lui Mihai Mazilu arată că Dian Popescu a distrus partidul care a rămas fără resursă umană. Fostul deputat e de părere că problema primarului din Cărbuneşti este aceea că nu este cunoscut în Târgu-Jiu, nu are anvergura necesară unui candidat la Senat.

Dan Ilie Morega


Opinia lui Morega, exprimată în diverse rânduri, este că în acest moment, există o criză în PNL Gorj, generată de liderul Dian Popescu care i-a îndepărtat pe oamenii de calitate din partid.

Dan Ilie Morega


În tabăra social-democrată, candidatura lui Mihai Mazilu nu pare să sperie pe nimeni. Vicepreşedintele Andrei Maioreanu a comentat, la Interviurile Infinit FM, că edilul din Târgu-Cărbuneşti a câştigat  alegerile locale din 2012 sub sigla USL şi că PSD i-a adus cel mai important număr de voturi.

“De data aceasta, Mazilu va candida sub sigla PNL, un partid în derivă, în scădere în sondajele de opinie” a declarat Maioreanu.

Andrei Maioreanu

1 Comentariu pentru “Morega: Nominalizarea lui Mazilu arată că Dian a distrus PNL Gorj. Maioreanu: Mazilu, candidat de sacrificiu”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici