Curtea de Conturi, pe capul lui Mazilu. Fugaru: Vor ieşi la iveală multe nereguli

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Curtea de Conturi face verificări, zilele acestea, la Primăria Târgu-Cărbuneşti. Conform unui raport, ajuns la presa locală, aici s-ar fi făcut abateri financiar-contabile în valoare de 7,2 milioane de lei.

Viceprimarul Iuliu Călina zice că suma nu reprezintă cheltuieli ilegale ori vreo risipă a banului public ci ar rezulta dintr-o inventariere incorectă la spitalul din localitate. Vicele este convins că, la finalul controlului, se va demonstra că la Primăria Cărbuneşti nu s-au comis ilegalităţi.

Iuliu Călina

În ciuda declaraţiilor lui Iuliu Călina, ne amintim că în urma precedentului control al Curţii de Conturi, inspectorii au demonstrat că s-au făcut lucrări ilegale la drumul din satul Ştefăneşti şi la piaţa din oraş. Viceprimarul zice că sumele vor fi imputate constructorilor. Călina spune că şi actualul raport al Curţii de Conturi va fi contestat în instanţă.

Iuliu Călina

Ion Fugaru, principalul opozant al actualei administraţii din oraşul Târgu-Cărbuneşti e convins, însă, că s-au făcut cheltuieli ilegale în valoare de 72 de miliarde de lei vechi. Fostul viceprimar crede că vor ieşi la iveală şi mai multe nereguli la finalul controlului Curţii de Conturi din această săptămână.

„O să vedeţi câte nereguli vor fi imputate, inclusiv acele excursii din străinătate despre care aţi vorbit la Radio Infinit” afirmă fostul viceprimar.

Ion Fugaru

1 Comentariu pentru “Curtea de Conturi, pe capul lui Mazilu. Fugaru: Vor ieşi la iveală multe nereguli”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici