Primarul Mazilu nu vede mizeria din Cărbuneşti. I-o arătăm noi- GALERIE FOTO

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Nici măcar de sărbători primarul din Târgu-Cărbuneşti, Mihai Mazilu, n-a catadicsit să pună la muncă angajaţii Salubris Gilort. Oraşul a rămas în aceeaşi mizerie cruntă bântuit de câinii vagabonzi.

Fostul primar, Cristian Toader Pasti, recunoaşte că nu-i place deloc modul în care arată urbea. Spune că nu este normal pentru că există maşini de gunoi moderne şi  rampă de transfer.

„Eu făceam curat cu un tractor şi o remorcă. Îmi pare că nu a fost continuat programul de sterilizare a câinilor, existent pe vremea mea” zice Pasti.

Cristian Toader Pasti

Explicaţia fostului primar pentru mizeria din Târgu-Cărbuneşti este aceea că angajaţii Salubris Gilort nu-şi fac datoria. Crede că ar trebui introdusă puţină disciplină. Inclusiv poliţiştii locali ar trebui scoşi pe străzi ca să-i educe pe cetăţenii care distrug spaţiile verzi şi cele de joacă sau aruncă deşeuri aiurea.

„Dacă nu se schimbă ceva, va fi foarte greu să le faci promisiuni oamenilor în campaniile din acest an. Locuri de muncă nu sunt, câini sunt, mizerie este. E greu când să faci campanie când nu ai realizări” zice Cristian Toader Pasti.

Cristian Toader Pasti

1 Comentariu pentru “Primarul Mazilu nu vede mizeria din Cărbuneşti. I-o arătăm noi- GALERIE FOTO”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici