Prefectul Teodorescu, apel către organele de control: Nu dăm cu biciul, facem prevenţie! Afacerile trebuie încurajate

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Prefectul Claudiu Teodorescu nu vrea ca organele statului să tăbare cu amenzile pe agenţii economici în perioada sărbătorilor de iarnă.

Teodorescu le-a transmis mesaje clare directorilor Direcției Sanitar-Veterinare, Oficiului pentru Protecția Consumatorilor, Direcției de Sănătate Publică şi şefilor Inspectoratelor de Jandarmi și de Poliție, azi, în ultima şedinţă a Colegiului Prefectural.

Claudiu Teodorescu

Claudiu Teodorescu le-a cerut autorităților locale de la Târgu-Jiu să acorde o atenţie deosebită heliportului pentru elicopterele SMURD. Vrea ca pista să fie deszăpezită dacă va ninge. Aceleaşi indicaţii le-a primit şi șeful Secţiei Drumuri Naționale Gorj, Ion Tudor, pentru punctul de aterizare de la Rânca.

Claudiu Teodorescu

Șeful de la drumuri i-a cerut prefectului Teodorescu să ia legătura cu omologii săi din judeţele învecinate prin care trece şoseaua Transalpina. Ion Tudor spune trebuie luate măsuri drastice cu șoferii care ignoră interdicțiile și circulă pe cel mai înalt drum montan din ţară. Acum câteva zile, un microbuz cu elevi din județul Alba a rămas înzăpezit.

Ion Tudor

1 Comentariu pentru “Prefectul Teodorescu, apel către organele de control: Nu dăm cu biciul, facem prevenţie! Afacerile trebuie încurajate”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici