Vizita primarului Mazilu în Germania, reclamată la IPJ Gorj. Vezi adresa trimisă de “un grup de salariaţi ai primăriei”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Primarul Mihai Mazilu este un mare susţinător al culturii şi sportului din Târgu-Cărbuneşti.  Aşa se explică de ce foloseşte autoturismul de teren cumpărat din bani publici pentru a merge în ţări străine ca să susţină talentele locale în diverse competiţii.

Radio Infinit a prezentat cum edilul-şef al oraşului de pe Blahniţă a plecat, în vară, în Germania, cu Duster-ul cumpărat de primărie dar încredinţat societăţii Salubris Gilort.

La redacţie ne-a fost trimisă o sesizare pe care un grup de salariaţi din cadrul primariei a făcut-o către Inspectoratul Judeţean de Poliţie, în legătură cu vizita din Germania. Viceprimarul Iuliu Călina nu ştie dacă Mihai Mazilu a scos din buzunar măcar banii pentru combustibil sau dacă decontarea s-a făcut de către Clubul Sportiv Gilortul.

Iuliu Călina


Iuliu Călina este, pe bună dreptate, foarte încântat de rezultatele de excepţie pe care sportivii din Târgu-Cărbuneşti le obţin în competiţiile interne şi europene.

Vicele ne recomandă să luăm legătura cu primarul Mazilu, dar, pentru a evita să fim din nou înjuraţi, am renunţat. Îl anunţăm însă pe primar că îi acordăm oricând dreptul la replică însă doar dacă îl exprimă civilizat.

Iuliu Călina


1 Comentariu pentru “Vizita primarului Mazilu în Germania, reclamată la IPJ Gorj. Vezi adresa trimisă de “un grup de salariaţi ai primăriei””

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici