Şoc! Ion Fugaru ar trece la PSD. Vezi în ce condiţii

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ion Fugaru a ajuns la vorbele înţeleptului:”în politică să nu spui niciodată, niciodată”. Fostul viceprimar nu exclude o intrare în tabăra PSD, mai ales dacă acest partid îl va ajuta să-şi păstreze mandatul de consilier local.

La Primăria Târgu-Cărbuneşti a ajuns hârtia de la PDL Gorj prin care se comunică radierea din partid a lui Fugaru, deşi acesta a depus contestaţie la Bucureşti. Dacă va fi exclus din tabăra portocalie, fostul vice se va alătura altei formaţiuni politice.

Ion Fugaru a comentat, la Interviurile Infinit FM, că l-au contactat lideri politici din judeţ ale unor partide de la putere şi din opoziţie, invitându-l să li se alăture în vederea bătăliei de la europarlamentare.

Ion Fugaru

În opinia lui Fugaru, PSD-ul poate obţine 60% la europarlamentare la Târgu-Cărbuneşti, aşa cum şi-a propus liderul local Iuliu Călina.

„Dacă PDL-ul nu mă vrea, voi merge la o echipă unde pot face treabă şi voi găsi înţelegere. Nu exclud să trec de partea PSD. Dacă voi face asta voi ieşi public şi îmi voi asuma” a spus fostul lider democrat-liberal.

Ion Fugaru

2 Comentarii pentru “Şoc! Ion Fugaru ar trece la PSD. Vezi în ce condiţii”

  1. [...] aici. Citeste si… Condescu, despre plecarea din funtea FNME: ”Când dispare paratrăsnetul, [...]

  2. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici