Morega, încântat de PRM-aripa Funar: Uşa e deschisă

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dan Ilie Morega nu exclude o revenire pe scena politică în cadrul Partidului România Mare, aripa Funar.

Fostul deputat îl laudă, într-un interviu acordat postului de radio Infinit, pe fostul primar al Clujului care, marţi, a obţinut o primă victorie la Tribunalul Bucureşti, împotriva „Tribunului” Corneliu Vadim Tudor.

Morega are vorbe bune de spus despre PRM, un partid care „n-a fost la guvernare  şi nu i-a făcut rău poporului” şi pe care l-a mai condus prin 2004.

Dan Ilie Morega


Morega recunoaşte că a purtat discuţii cu Corneliu Ciontu care i-a deschis uşa PRM-ului. Nu exclude o colaborarea dar nu poate spune o dată precisă privind revenirea în politică. Fostul deputat şi lider liberal nu este interesat de PDL, PNL sau PSD şi nici de noile formaţiuni de dreapta, Mişcarea Populară sau Forţa Civică.

Dan Ilie Morega


2 Comentarii pentru “Morega, încântat de PRM-aripa Funar: Uşa e deschisă”

  1. Apreciem punctual de vedere al d-lui Morega şi suntem convinşi, că sunt foarte multe personalitaţi in GORJ care impreună cu domnul Dascălu, vor face ca Filiala Gorj a PRM-ului să se menţina pe primul loc. Noi ştiam că d-ul Preşedinte Dascălu, are multe resurse, ştie să capaciteze cu adevărat multe personalităţi locale, cu ajutorul cărora să demonstreze elementul negativ datorat lui Vadim Tudor şi cel pozitiv manifestat de Preşedintele Gheorghe Funar.

  2. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici