Pârvulescu îi mulţumeşte lui Ciurel pentru laude, dar nu se bagă în “scandalul Andrei”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lăudat de Laurenţiu Ciurel, considerat omul căruia i se datorează performanţa incredibilă a Pandurilor, Eugen Pârvulescu refuză elegant să se implice în scandalul generat de posibila sosire la echipa de fotbal a subprefectului Capitalei, Liviu Andrei.

Preşedintele executiv al alb-albaştrilor îi mulţumeşte managerului Complexului Oltenia pentru cuvintele frumoase pe care i le-a adresat ieri, în conferinţa de presă. Însă, Pârvulescu nu doreşte să facă alte comentarii.

„Întrebaţi-mă doar de activitatea fotbalistică pentru care am venit la Târgu-Jiu. Echipa noastră a purtat cu mândrie în piept sigla Complexului Energetic Oltenia” zice oficialul Pandurilor.

Eugen Pârvulescu

În opinia social-democratului Gheorghe Pecingină, Marin Condescu a greşit nominalizându-l pe Liviu Andrei pentru funcţia de manager general.

În primul rând, pentru că nu există o asemenea funcţie iar acţionarii nu vor s-o creeze întrucât, asta ar presupune să-i fie preluate o parte din atribuţii preşedintelui executiv Eugen Pârvulescu.

„Scandalul a făcut să se vorbească foarte mult despre Liviu Andrei. Dar, pentru el a picat prost, probabil nu se aştepta să fie asemenea reacţii” zice Pecingină.

Gheorghe Pecingină

1 Comentariu pentru “Pârvulescu îi mulţumeşte lui Ciurel pentru laude, dar nu se bagă în “scandalul Andrei””

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici