Fugaru: Îi fac plângere penală lui Vâlceanu. Călina: Mă bucur c-o să fie linişte în consiliul local, Fugaru era un reclamagiu înnăscut!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Exclus, joi seară, din PDL Gorj, Ion Fugaru anunţă că-i va  face plângere la Parchet lui Dan Vâlceanu. Fostul viceprimar susţine că şi-a plătit cotizaţia la partid dar nu i-a fost remisă chitanţa.

„Eu am achitat 400 de lei, vara trecută, pentru deplasarea oamenilor la mitingul de susţinere a lui Traian Băsescu şi nu mi-a fost tăiată chitanţă. Îmi pare rău că va fi chemat la audieri şi fostul preşedinte Ion Ruşeţ” spune Fugaru.

Ion Fugaru

Ion Fugaru e convins că adevăratul motiv pentru care a fost exclus din PDL este acela că Dan Vâlceanu s-a temut ca nu cumva să-l concureze la conferinţa judeţeană de alegeri. În plus, Fugaru crede că primarul Mihai Mazilu a făcut o înţelegere cu liderul portocaliilor, să-l excludă contra unor lucrări.

Ion Fugaru

Liderul PDL Gorj, Dan Vâlceanu, nu vrea să mai comenteze pe seama „tâmpeniilor” spuse de Ion Fugaru. Ne-a precizat totuşi că excluderea s-a făcut prin votul copleşitor al membrilor BPJ.

Dan Vâlceanu

La Primăria Târgu-Cărbuneşti, şefii sunt bucuroşi după excluderea lui Ion Fugaru din PDL. Viceprimarul PSD Iuliu Călina spune că oricum fostul democrat-liberal era un „reclamagiu înnăscut” care se opunea la toate proiectele de hotărâri.

Iuliu Călina

3 Comentarii pentru “Fugaru: Îi fac plângere penală lui Vâlceanu. Călina: Mă bucur c-o să fie linişte în consiliul local, Fugaru era un reclamagiu înnăscut!”

  1. [...] aici. Citeste si… Vezi aici programul celei de-a III-a ediții a „Zilelor Turismului [...]

  2. Bai Calina,tu vorbesti ma betivule,tu ma care dimineata iti tremura mainele amandoua si pana nu bei alcool tinand de pahar cu mainele amandoua nu poti sa bei nici-un pahar de apa,tu ma care toata viata ta ai furat din padurile statului si tai facut casa si avere din furat.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici