Vor lege pentru eutanasierea maidanezilor. Primarii Filip şi Gâlceavă: Să n-aşteptăm să moară şi alţi oameni!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Primarii de oraşe din Gorj le cer în cor celor care conduc ţara să dea odată legea privind eutanasierea maidanezilor, să nu mai aştepte să moară şi alţi copii.

Tragedia din Capitală a şocat pe toată lumea. A trebuit să fie ucis un micuţ de numai 4 ani pentru a se relua dezbaterea naţională pe tema câinilor fără stăpân.

Dorin Filip, primarul oraşului Rovinari, spune că printr-o ordonanţă cu numai 4 rânduri, guvernul ar putea rezolva această problemă spinoasă.

„Şi la noi, copilul unui consilier local a fost muşcat de faţă de un maidanez. Trebuie să moară oameni ca politicienii să ia măsuri?” întreabă edilul.

Dorin Filip

Primarul din Turceni, Dumitru Gâlceavă, spune că vine zilnic la serviciu cu temerea că ceea ce s-a întâmplat la Bucureşti s-ar putea repeta şi-n oraşul său. Edilul recunoaşte că autorităţile locale abia au bani de şcoli dar de padocuri.

„Îmi pun speranţa că şi-n România, ca în atâtea ţări europene, se va da legea cu eutanasierea. Foarte greu putem stăpâni problema câinilor vagabonzi” se plânge Gâlceavă.

Dumitru Gâlceavă

1 Comentariu pentru “Vor lege pentru eutanasierea maidanezilor. Primarii Filip şi Gâlceavă: Să n-aşteptăm să moară şi alţi oameni!”

  1. Primariile ,daca nu sunt in stare sa-i hraneasca , sa-i castreze ,sa -i vacineze ,sai le asigure locuri in adaposturi ,nu pe strazi , sa plateasca 50 ron la fiecare caine adus de ,,proprietar ” la eutanasiere si in doua luni s-a rezolvat problema in toata tara !! Si ecomonisesc si 90 % din fondurilr alocate maidaneziilor pe anul in curs !! si se rezolva problema ptr.totdeauna !! culmea si ieftin si legal si europeneste !

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici