Cristian Toader Pasti: Crin Antonescu n-are cum să ajungă preşedinte fără sprijinul PSD

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Social-democratul Cristian Toader Pasti crede că miniştrii penali aduc prejudicii de imagine Uniunii Social-Liberale.

Prezent în studioul Interviurilor Infinit FM, Pasti a comentat pe seama problemelor cu legea pe care le au fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu sau actualul ministru al Economiei, Varujan Vosganian.

„Şi la DNA şi la DIICOT sunt oameni foarte bine pregătiţi. Am atras atenţia în privinţa lui Relu Fenechiu de la bun început. Chiar nu se pot promova profesionişti ci doar unii cu dosare beton?” s-a întrebat social-democratul.

Cristian Toader Pasti

Democrat-liberalul Nicolae Daviţoiu ştie de ce miniştrii liberali sunt cei care au cele mai multe probleme cu legea.

Pentru că, liderul PNL, Crin Antonescu, face numiri neinspirate, ţine cu tot dinadinsul să trimită în guvern oameni care ascultă ordinele venite de la partid şi care promovează clientela politică.

Nicolae Daviţoiu

Cristian Toader Pasti a mai comentat că, fără sprijinul PSD, Crin Antonescu nu are cum să ajungă preşedintele ţării. Ultimele sondaje de opinie arată că social-democraţii au dublu decât liberalii.

„Liberalii, singuri, nu vor reuşi să ia preşedinţia României. PSD-ul, vrem, nu vrem este locomotiva Uniunii Social-Liberale” a declarat directorul Parcului Industrial Bumbeşti-Jiu.

Cristian Toader Pasti

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici