MULŢUMIM, PANDURII TÂRGU-JIU!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mulţumim Pandurilor! Elevii lui Cristi Pustai au produs minunea în care puţini credeau: s-au calificat în grupele Europe League şi-au adus atâta bucurie şi mândrie în sufletele gorjenilor. PANDURII a scos târgujienii, din nou, în stradă pentru că a demonstrat că este una dintre cele mai bune formaţii din România. Şefii judeţului le transmit felicitări şi mulţumiri.

Pandurii ne-au oferit o seară magică iar pentru asta… le mulţumim.

Primarul Florin Cârciumaru avea emoţie în glas şi-n momentul în care i-am luat noi interviul. Aflat pe litoral cu treburi de partid, edilul a recunoscut că regretă că n-a fost alături de echipă la Braga.

„Le transmit că atâta vreme cât voi fi primar voi sprijini Pandurii. Nici acum nu-mi revin după momentele de euforie” ne-a recunoscut Cârciumaru.

Florin Cârciumaru


„Am trăit meciul ca niciodată, bucuria este nemărginită! E o victorie românească în primul rând” spune Ion Călinoiu preşedintele Consiliului Judeţean Gorj care a avut motive să fie orgolios în faţa colegilor din PSD cu care s-a întâlnit la şedinţa de la Mamaia.

Ion Călinoiu


Prefectul Claudiu Teodorescu remarcă un lucru: Pandurii au scris istorie şi pentru că este prima echipă care, chiar din primul an de participare în Europa, s-a şi calificat în grupe.

Claudiu Teodorescu


A pariat pe Pandurii! Primarul din Leleşti, Marian Rotaru, aproape nelipsit din tribune când joacă alb-albaştrii, le transmite elevilor lui Cristi Pustai că merită tot respectul pentru performanţa făcută.

Marian Rotaru


1 Comentariu pentru “MULŢUMIM, PANDURII TÂRGU-JIU!”

  1. suer victorie ! felicitari baietilor dar si antrenorului

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici