Vasile Popeangă: PSD nu-şi asumă politic conducerea CEO. Sunt şi pesedişti nemulţumiţi

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

PSD nu-şi asumă politic conducerea Complexului Energetic Oltenia, declaraţie-şoc făcută la Interviurile Infinit FM de deputatul Vasile Popeangă.

Parlamentarul a început prin a spune că nu numai liberalii sunt nemulţumiţi c-au pierdut funcţii de conducere în CEO ci şi pesediştii.

Vicepreşedintele social-democrat ne-a declarat că-i vin colegi de partid în audienţă şi se plâng că, pe vremea PDL-ului, au avut funcţii de conducere iar în ultimele luni au fost demişi.

„Eu le-am explicat că s-au aplicat criterii profesionale şi că probabil, nu mai corespund cerinţelor noii echipe. Să nu-şi închipuie cineva că cei de la PSD sunt foarte fericiţi şi că doar liberalii sunt nemulţumiţi” a declarat Popeangă în emisiune.

Vasile Popeangă

Vasile Popeangă susţine că Partidul Social-Democrat nu-şi asumă conducerea Complexului Energetic Oltenia.

„Noi nu putem să ne asumăm politic conducerea CEO chiar dacă Laurenţiu Ciurel provine din PSD. El este manager privat, trebuie să îndeplinească nişte criterii de performanţă” mai spune parlamentarul.

Poziţia lui Popeangă surprinde în condiţiile în care Laurenţiu Ciurel a avut mereu girul lui Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj şi vicepreşedinte PSD.

Vasile Popeangă

1 Comentariu pentru “Vasile Popeangă: PSD nu-şi asumă politic conducerea CEO. Sunt şi pesedişti nemulţumiţi”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici