Daviţoiu: CEO a vândut joi prea puţină energie, n-a făcut vreo performanţă. Medinţu: M-ar deranja dacă ar vorbi vreo somitate în energie!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Continuă meciul Aurel Medinţu –Nicolae Daviţoiu. Democrat-liberalul spune că şefii CEO n-au de ce să se laude cu pachetele de energie vândute joi, sunt prea puţini megawati pentru un producător atât de mare. În replică, Medinţu zice că nu ia în calcul opiniile lui Daviţoiu pentru că nu-i vreo somitate în domeniul energetic.

După cum anunţa Aurel Medinţu la Radio Infinit, Complexul Oltenia a vândut 8 pachete de energie joi, însumând 130 de MW/h. Directorul Diviziei Energie nu se laudă c-ar fi făcut vreo vânzare record, spune că energia vândută va asigura funcţionarea, în 2014, a unui grup energetic.

Aurel Medinţu

Democrat-liberalul Nicolae Daviţoiu, unul dintre cei mai informaţi politicieni gorjeni despre mersul pieţei de energie spune că este insuficientă cantitatea de energie pe care a vândut-o CEO.

„Pe fotovoltaic o să se producă în curând peste 1000 de MWh iar pe eoliene 7-800 de MWh. Energiile alternative reprezintă, după părerea mea, un mare pericol pentru CEO care ar trebui să aibă, pentru la anul, cel puţin 1000 de MWh” spune Daviţoiu.

Nicolae Daviţoiu

Daviţoiu, care a avut un schimb de replici mai acid cu Medinţu, e supărat pentru că presa i-a denaturat declaraţile. Spune însă că nu i se pare deloc că CEO ar fi făcut vreo performanţă prin contractele de energie încheiate joi. I se par mici şi preţurile la care au fost vândute pachetele, cuprinse între 184 şi 186 de lei. Democrat-liberalul nu vede c-ar fi un motiv de mândrie, pentru conducerea Complexului Oltenia, faptul că au fost făcute contracte bilaterale pe 100 şi ceva de megawaţi.

Nicolae Daviţoiu

Pe Aurel Medinţu nu-l deranjează criticile lui Nicolae Daviţoiu. „M-ar deranja dacă ar vorbi vreo somitate din domeniul energiei, atunci aş avea o problemă” spune şeful Diviziei Energie.

Aurel Medinţu


1 Comentariu pentru “Daviţoiu: CEO a vândut joi prea puţină energie, n-a făcut vreo performanţă. Medinţu: M-ar deranja dacă ar vorbi vreo somitate în energie!”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici