Marcel Romanescu, despre preluarea PMP Gorj: Un partid se ţine cu bani

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Problema financiară ar putea fi unul din aspectele care să-l împiedice pe Marcel Romanescu să preia conducerea Mişcării Populare Gorj.

Fostul subprefect a explicat, la Interviurile Infinit FM, că funcţia de lider al unei organizaţii politice judeţene presupune inclusiv să ai banii necesari pentru desfăşurarea activităţii. Nici sponsorii nu se bat să sprijine o formaţiune politică. Din contră, cei mai mulţi condiţionează eventualele contribuţii financiare de alte câştiguri pe care le-ar putea obţine când partidul respectiv va ajunge la guvernare.

„Pentru funcţia de preşedinte îţi trebuie mult mai multe lucruri. Eu n-am furat din minerit şi nici nu mi-am luat hectare de teren când am fost subprefect. Ori, trebuie să bagi bani într-un partid şi sunt greu de găsit oameni care să te susţină fără compromisuri” a declarat Marcel Romanescu.

Marcel Romanescu

Romanescu a fost, zilele acestea, persoana cea mai vehiculată în privinţa preşedinţiei Mişcării Populare din Gorj.
Secretar coordonator al liberalilor, Marcel Romanescu nu a negat o astfel de variantă precinzând c-ar putea părăsi PNL-ul dacă n-o să mai existe obiective comune.

Totuşi, fostul subprefect este conştient că dacă va pleca la PMP va trebui să organizeze rapid un partid care să facă faţă cu brio în alegerile europarlamentare şi prezidenţiale de anul viitor. Primvicepreşedintele PDL Gorj, Liviu Cotojman, îl laudă pe Marcel Romanescu, spune că este unul dintre cei mai valoroşi oameni politici şi că ar putea organiza cu brio un partid politic în judeţ.

Liviu Cotojman

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici