Demiterea lui Braia inflamează liberalii! Dorin Filip: USL nu mai funcţionează de mult la Gorj

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

USL Gorj, la răscruce! Dorin Filip pune punctul pe I: „La Gorj, Uniunea Social-Liberală nu mai funcţionează de mult, ori funcţionează de faţadă” spune vicepreşedintele PNL. Liberalii sunt din nou un butoi cu pulbere după ce şi ultimul lor director, Alexandru Braia, a fost demis din fruntea Carierei Peşteana.

Demiterea lui Braia aprinde din nou fitilul în Uniunea Social-Liberală de la Gorj. Liderul liberalilor, Dian Popescu, a acuzat imediat conducerea Complexului Oltenia că face epurări politice. Poziţie întărită şi de vicepreşedintele Dorin Filip. Primarul din Rovinari spune că profesioniştii sunt înlocuiţi cu oameni politici iar din acest motiv Complexul Energetic Oltenia va ajunge în pragul falimentului.

Dorin Filip


L-am întrebat pe Dorin Filip dacă, după cele întâmplate, mai are senzaţia că Uniunea Social-Liberală mai funcţionează în Gorj. Primarul din Rovinari spune că USL nu mai merge de mult timp.

„Părerea mea personală este că USL nu mai funcţionează de mult la Gorj. Nu funcţionează în interesul gorjenilor deşi aceştia au votat în număr foarte mare această formaţiune politică” declară Filip.

Dorin Filip


1 Comentariu pentru “Demiterea lui Braia inflamează liberalii! Dorin Filip: USL nu mai funcţionează de mult la Gorj”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici