Ion Fugaru crede că Liviu Cotojman şi Severus Militaru vor pleca la Mişcarea Populară

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ion Fugaru crede că 80% dintre democrat-liberalii gorjeni, inclusiv primvicepreşedinţii Liviu Cotojman şi Severus Militaru, vor pleca la Mişcarea Populară, promovată zilele acestea, de Traian Băsescu.

Pedelistul de la Târgu-Cărbuneşti a declarat, la Interviurile Infinit FM, că mulţi dintre membrii partidului sunt nemulţumiţi de conducerea judeţeană care nu comunică aşa cum ar trebui cu teritoriul.

Lui Fugaru i se pare că Dan Vâlceanu şi cei 32 de oameni care alcătuiesc Biroul Politic Judeţean al PDL, nu fac opoziţie în Gorj, nu au poziţii tranşante vizavi de problemele cu care se confruntă sectoarele minier şi energetic.

Ion Fugaru

Primarul comunei Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, este de acord cu Ion Fugaru că Mişcarea Populară va coopta mulţi democrat-liberali. Cât despre o plecare a sa la noua formaţiune politică, edilul spune că, deocamdată, rămâne la PDL, dar pe viitor nu se ştie ce decizie va lua, ştiut fiind faptul că este un fan al preşedintelui Traian Băsescu.

„O să vedeţi că, în maximum un an, această formaţiune politică va crea un curent puternic, se va contura ca o alternativă serioasă la actuala guvernare” declară Cotojman.

Liviu Cotojman

1 Comentariu pentru “Ion Fugaru crede că Liviu Cotojman şi Severus Militaru vor pleca la Mişcarea Populară”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici