Severus Militaru: Domnul Călinoiu are ditamai funcţia în PSD. Eu zic să-l rugăm să ne ajute în privinţa CEO

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Severus Militaru, primvicepreşedinte PDL Gorj, îi transmite lui Ion Călinoiu să facă demersuri pentru „a scoate la suprafaţă Complexul Oltenia”.

„Acum, are o funcţie foarte importantă la nivel naţional la PSD, este coleg cu domnul ministru Niţă. Eu zic să-l rugăm să ne ajute în privinţa CEO. Ce grupuri de interese, dacă tu eşti la guvernare?” se întreabă democrat-liberalul, comentând pe aseama afirmaţiilor făcute de Ion Călinoiu, la Interviurile Infinit FM, cum că  “un sistem paralel” a adus CEO în situaţia gravă în care se află azi.

Severus Militaru

Ca şi colegul său de partid, Ion Ruşeţ, Militaru sugerează că tot spectacolul din ultima vreme are un scop: scăderea preţului acţiunilor Complexului Oltenia. Fostul deputat este sceptic că sindicaliştii din cadrul Federaţiei Naţionale Mine Energie vor face proteste de amploare în faţa sediului ANRE.

Severus Militaru

1 Comentariu pentru “Severus Militaru: Domnul Călinoiu are ditamai funcţia în PSD. Eu zic să-l rugăm să ne ajute în privinţa CEO”

  1. [...] din ultima vreme are un scop: scăderea preţului acţiunilor Complexului Oltenia. Detalii, aici. Citeste si… Cotojman, despre situația critică de la CEO: ''Senatorul Greblă a avut [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici