Salină artificială și sală de kinetoterapie, inaugurate astăzi la Sanatoriul TBC Dobriţa

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mai-marii județului au tăiat panglica la cele două investiții făcute cu bani de la Consiliul Județean. Sanatoriul Dobrița este singurul din ţară care are salină artificială, o investiţie de peste 2 miliarde de lei vechi.

Directorul Tiberiu Tătaru a declarat că deja s-au interesat pentru tratamente oameni din Baia Mare și Iași. “Avem autorizația sanitară de funcționare pentru a introduce salina în circuitul extern” susţine Tătaru.

Tiberiu Tătaru

Prezent la inaugurarea investiţiei de la Dobriţa, prefectul Claudiu Teodorescu a felicitat conducerea unității şi a Consiliului Judeţean pentru investițiile făcute, de-a lungul anilor, în spitalul de pneumoftiziologie.

“Aveți sprijinul meu și al guvernului Ponta pentru investiții în spitalele din județ” a dat asigurări reprezentantul guvernului în teritoriu.

Claudiu Teodorescu

“Iată că se poate. Se pot face investiții datorită echipei manageriale de aici. Felicit angajații de la Dobrița pentru rezultatele obținute în ultimul timp” a spus la rândul său Ion Călinoiu.  Șeful județului a enumerate câteva dintre planurile pe care le are, în 2013, în privinţa spitalelor din Gorj în care vor fi investite circa 3 milioane de lei.

Ion Călinoiu

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici