Nici Andrei, nici Lupulescu! Teodorescu, prefect de Gorj

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Social-democratul Claudiu Teodorescu n-a primit încă o decizie oficială de numire în funcţia de prefect de Gorj. Va fi instalat, foarte probabil, săptămâna viitoare. Teodorescu pare să fie soluţia de compromis care să stingă orice conflict pe această temă în USL Gorj. Nu au nimic de obiectat vizavi de această propunere nici liberalul-şef Dian Popescu, nici primarul de la Bustuchin, Ion Ciocea.

Claudiu Teodorescu ar putea fi soluţia pentru stingerea conflictelor legate de scaunul de prefect, în Uniunea Social-Liberală. Social-democraţii nu l-au vrut pe Octavian Lupulescu, propus de PNL, liberalii nu-l pot refuza pe Teodorescu, ţinând cont că ani de zile acesta a fost consilierul premierului Victor Ponta. O variantă de compromis, care ar putea împăca cele două tabere. Rămâne de văzut când va fi dusă la îndeplinire, pentru că de dimineaţă, nu sosise ordinul de demitere a prefectului Liviu Andrei şi de numire a lui Claudiu Teodorescu.

Claudiu Teodorescu

Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj, zice că, probabil, săptămâna viitoare, Claudiu Teodorescu va fi instalat prefect. „Este tânăr, pregătit profesional. Faptul că a fost consilier judeţean un mandat arată că are experienţa necesară să conducă această instituţie” declară şeful Consiliului Judeţean.

Ion Călinoiu

Dian Popescu, şeful liberalilor gorjeni, spune că propunerea cu Octavian Lupulescu pentru funcţia de prefect rămâne valabilă, însă, e decizia guvernului dacă-l va instala sau nu pe Teodorescu. „Rămâne de văzut dacă tinereţea este un avantaj sau un impediment” zice liderul PNL.

Dian Popescu

Ion Ciocea, primarul din Bustuchin, vicepreşedinte PSD Gorj, a fost cel care l-a criticat dur, în spaţiul public, pe Octavian Lupulescu. Acum, aflând de nominalizarea lui Claudiu Teodorescu n-are nimic de obiectat.

Ion Ciocea

1 Comentariu pentru “Nici Andrei, nici Lupulescu! Teodorescu, prefect de Gorj”

  1. de acord! Indiferent de scorul USL, la algleriee din 2012, scor care pe acest comportament al Opozitiei nu poate creste, dimpotriva, Basescu nu va numi prim-ministru persoana desemnata de USL. Se va gandi la doua propuneri de aceeasi valoare pentru el dar nu de la USL. Exista posibilitatea foarte mare ca primul guvern, altul decat cel dorit de USL, sperand ca va avea majoritatea, sa cada la votul in parlament. In 20 de zile, daca imi amintesc bine, trebuie sa vina cu a doua propunere. Cine vorbeste despre posibilitatea suspendarii lui Basescu in aceasta perioada de 20 de zile, este un poet al politicii. Tehnic-legislativ si calendaristic este imposibil. In psihologia colectiva a parlamentarilor va aparea o angoasa. Teama organizarii de alegeri anticipate, in cazul caderii celui de al doilea guvern propus de Basescu. Isi imgineaza cineva ca toti parlamentarii USL vor fi de acord sa-si riste un mandat de senator sau deputat, abia obtinut de o luna, cand lor le este frica sa-l riste, acum, cu un an inaintea alegerilor, printr-o demisie colectiva pentru a maximiza rezultatul USL?

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici