Ion Ruşeţ: Nominalizarea lui Berca, semn clar că nu va fi blat în alegeri. Marcel Romanescu: Eduard Berca va demonstra că poate face faţă competiţiei electorale

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

„Nominalizarea lui Eduard Berca la Primăria Târgu-Jiu este un semnal clar că nu va fi blat în alegerile locale” spune Ion Ruşeţ, preşedintele democrat-liberalilor gorjeni.

Senatorul care şi-a anunţat, vineri, candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj  a declarat că democrat-liberalii aveau nevoie de „un jucător care să joace în teren până în minutul 90”.

„Nu aveam nevoie de cineva care să intre în teren cu gândul că oricum pierdem, ori cu gândul că poate obţine un procent care să-i ofere o protecţie politică” spune Ruşeţ care speră ca Berca să se bucure inclusiv de susţinerea lui Marcel Romanescu.

Ion Ruşeţ

Subprefectul de Gorj, Marcel Romanescu, n-are decât cuvinte de laudă la adresa lui Eduard Berca. Este convins, că-n perioada următoare, candidatul portocaliilor va demonstra că poate face faţă unei astfel de competiţii foarte grele, cea pentru Primăria Municipiului Târgu-Jiu.

Marcel Romanescu

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici