“Pitbull” Brănescu sare la gâtul deputatului Popeangă

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Constantin Brănescu, fostul liberal-şef de la Ţicleni, îl avertizează pe deputatul Vasile Popeangă că urmează o luptă electorală foarte dură pentru primăria oraşului! „Voi fi pitbull nu caniş, le voi spune oamenilor realizările lui Ion Ungureanu şi sunt convins că va fi din nou primar” ameninţă Brănescu, trecut în tabăra democrat-liberală, după ce, PSD-ul a decis să-l susţină pe fostul primar Constantin Mazilu.

Constantin Brănescu s-a supărat din cauza unor afirmaţii ale lui Vasile Popeangă făcute la un post local de televiziune. Aşa că, îl anunţă că, la Ţicleni, USL-ul a suferit o mare hemoragie: 50 de membri activi ai PNL şi 100 de simpatizanţi au trecut la PDL.

Constantin Brănescu

„Îl anunţ, de acum, pe domnul Popeangă că, în campania electorală, voi fi pitbull. O să merg de la om la om şi-o să le spun ce s-a făcut pe vremea lui Mazilu şi ce s-a făcut pe vremea lui Ungureanu” ameninţă Constantin Brănescu.

Constantin Brănescu

Atacurile aliatului primarului Ion Ungureanu nu se opresc aici. E nemulţumit că, deşi guvernul PDL i-a alocat bani Consiliului Judeţean, încă de anul trecut, pentru reabilitatea drumului spre Peşteana şi Târgu-Cărbuneşti, nu s-a făcut nimic. Brănescu  îl acuză pe candidatul USL, Constatin Mazilu, că a dat reţeaua de apă din oraş pe mâna Aparegio, iar oamenii au ajuns să plătească mai bine de 4 lei pe metrul cub.

Constantin Brănescu

Deputatul Vasile Popeangă nu se sperie de declaraţiile lui Constantin Brănescu. „El e un tânăr în politică ce a obţinut nişte voturi pe spatele lui Rebedia. De-ai ca el am văzut mulţi în viaţă” comentează social-democratul.

Vasile Popeangă

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici