Preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ: E posibil un guvern PDL-PSD, după alegeri. Ciocea: Sunt fumigene! Popeangă: Ţinta este destabilizarea USL

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ion Ruşeţ nu exclude un posibil guvern PDL-PSD, după alegerile din toamnă. Liderul portocaliilor a făcut o astfel de declaraţie în contextul spuselor primarului Florin Cârciumaru, cum că va fi într-un partid aflat la putere, anul viitor. Social-democraţii sunt însă sceptici, nu cred că se va face un alt guvern PDL-PSD, spun că democrat-liberalii lansează fumigene ca să destabilizeze USL-ul.

Preşedintele democrat-liberal spune cam în felul următor: PSD ar putea fi la putere după alegeri, USL însă, nu. Ion Ruşeţ ia în calcul declaraţia aruncată marţi pe piaţă de fostul ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, care vorbea depre şansele realizării unui nou guvern PDL-PSD, după scrutinul din toamnă. În acest context, crede că afirmaţia lui Florin Cârciumaru, şeful PSD Gorj, cum că la anul nu va mai fi în opoziţie, poate avea un suport.

Ion Ruşeţ

Pesediştii sunt însă sceptici, nu cred că se mai poate repeta figura din 2009. Vicepreşedintele Ion Ciocea spune că declaraţiile despre un viitor guvern PDL-PSD sunt „fumigene pentru destabilizarea USL”.

Ion Ciocea

Marian Rotaru

Deputatul Vasile Popeangă vede în declaraţia lui Sebastian Lăzăroiu „o mostră de atac la adresa USL”, un scenariu bine-pus la cale de PDL de a lansa ipoteze nerealizabile. „Ţinta este de a dezbina USL” crede social-democratul.

Vasile Popeangă

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici