Rotaru şi Popeangă, la cuţite! Vasile Popeangă: Rotaru şi-a câştigat primul mandat datorită forţei financiare. Dacă pleacă din USL nu mai ajunge primar

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Rotaru şi Popeangă, la cuţite!  „Marian Rotaru şi-a câştigat primul mandat de primar pentru că a avut forţă financiară. Dacă pleacă de la PSD, dau scris că nu mai câştigă în 2012” declară deputatul Vasile Popeangă.

Social-democratul a făcut câteva precizări dure, la Interviurile Infinit FM, la adresa colegului său de partid, transmiţându-i că greşeşte atacând în presă PSD-ul.

Popeangă  a spus că Rotaru îşi datorează cel de-al doilea mandat de primar forţei politice a PSD şi PNL, în vreme ce pe primul l-a câştigat ca independent pentru că a avut „o forţă financiară mai mare decât contracandidatul cu care a intrat în turul doi”.

Vasile Popeangă

În replică, Marian Rotaru spune că, probabil, Vasile Popeangă vrea să susţină alt candidat la Leleşti în 2012. „Dânsul vorbeşte ironic. Să-şi aducă aminte c-a plecat de la PD a ajuns la PSD şi-a fost făcut deputat. M-a făcut în toate chipurile şi-n 2004” reacţionează edilul.

Marian Rotaru

Marian Rotaru e deranjat de declaraţia lui Vasile Popeangă despre forţa sa financiară care l-ar fi ajutat să câştige primul mandat de primar. Spune că n-a apelat la bani, i-a ajutat pe oamenii din Leleşti şi aşa şi-a câştigat voturile. Şi-n această seară, Rotaru va da cadouri de Moş Nicolae tuturor copiilor din comună.

Marian Rotaru

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici