UNPR-ul a pus ochii pe prefectură! Marius Vlaicu vrea funcţia de prefect de Gorj

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Discuţiile, din ultima vreme, că prefectul Liviu Andrei şi subprefectul Marcel Romanescu ar putea reveni toamna asta în viaţa politică, generează alte discuţii despre viitorii reprezentanţi ai guvernului în teritoriu.

UNPR-ul stă cu ochii pe funcţia de subprefect. Marius Vlaicu chiar şi pe cea de prefect. Vicepreşedintele Dan Ilie Morega a declarat deja, pentru un cotidian local, că „se va bate pentru postul de subprefect”, afirmaţie întărită de Marius Vlaicu. Preşedintele organizaţiei judeţene avansează deja un nume de posibil înlocuitor al lui Marcel Romanescu: Dorin Pârcălăboiu.

Marius Vlaicu

Marius Vlaicu  ne-a spus că el nu-şi doreşte  funcţia de subprefect ci pe cea de prefect de Gorj. Reaminteşte că a fost una din propunerile PSD-ului pentru această poziţie, în 2009, în timpul guvernării PDL-PSD. Vlaicu este gata să părăsească viaţa politică pentru statutul de înalt funcţionar public.

Marius Vlaicu

Subprefectului de Gorj Marcel Romanescu i se par „glumeţe” declaraţiile unpr-iştilor. Susţine că n-au existat negocieri între PDL şi UNPR despre fotoliile de la prefectură.

Marcel Romanescu

Vicepreşedintele democrat-liberalilor gorjeni, Nicolae Daviţoiu, explică însă că singura variantă în care UNPR-ului i-ar putea reveni funcţiile de conducere de la Prefectura Gorj ar fi să aibă loc o remaniere guvernamentală şi să fie pus un ministru al acestui partid la Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Nicolae Daviţoiu

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici