Cupa României: Pandurii- CS Vişina Nouă, miercuri, ora 16.00, pe Municipal

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Meci de Cupa României, mâine, de la ora 16:00, pe Municipalul din Târgu-Jiu. Pandurii întâlnesc, în şaisprezecimile Cupei, formaţia de Liga a IIIa CS Vişina Nouă. Băcilă,Voiculeţ şi Cardoso nu vor juca fiind accidentaţi. Antrenorul Petre Grigoraş va bagă în teren mai mult rezervele pentru a învinge divizionara C. Grig caută înlocuitori pentru meciul din etapa a VIIIa cu Astra Ploieşti. Are probleme de lot în urma partidei cu Steaua.

Petre Grigoraş

Grigoraş se teme ca elevii săi să nu trateze de sus partida cu Vişina Nouă. Este sigur, în procent de 90%, că Pandurii se vor califica în optimile cupei. Antrenorul gorjenilor nu se gândeşte la câştigarea Cupei României, chiar dacă formaţia sa este revelaţia campionatului. Ocupă locul 2 în Liga I.

Petre Grigoraş

„Ar fi foarte frumos pentru noi să ajungem să jucăm finala Cupei României la fotbal” spune preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu. Cât despre partida cu Vişina Nouă crede că este un bun prilej pentru gorjeni să pregătească meciul cu Astra din campionat.

Eugen Pârvulescu

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici