Abia-l aşteaptă pe Boc în Gorj! Primarii PDL vor să-i ceară bani premierului

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Abia aşteaptă ca premierul să revină în Gorj! Primarii democrat-liberali vor să-i ceară bani şefului guvernului Emil Boc pe 16 septembrie când ajunge în judeţ pentru inaugurarea instalaţiei de desulfurare a Complexului Energetic Turceni. În nevoie mare de bani sunt Ion Gruescu şi Liviu Cotojman. La Negomir şi Roşia de Amaradia trebuie continuate lucrările de consolidare pentru prevenirea alunecărilor de teren, începute în primăvară. Conducerea PDL Gorj nu ştie deocamdată care va fi programul vizitei lui Emil Boc în judeţ.

Nicolae Daviţoiu, vicepreşedintele organizaţiei

La Roşia, guvernul ar trebui să mai aloce 4 miliarde pentru terminarea zidului de sprijin din centrul comunei. Au mai fost alocate 7 miliarde. Liviu Cotojman ar mai vrea să discute cu premierul Boc şi despre redeschiderea minei Bustuchin- Stejari.

Liviu Cotojman

Florinel Ţuilă, primarul de la Cătunele, ar vrea să fie deschisă o fabrică de subansamble în zona Motru, pentru diminuarea şomajului ridicat. Dacă va avea ocazia, va vorbi cu premierul Emil Boc despre terenurile cetăţenilor, folosite de Societatea Lignitului Oltenia. Vrea o lege care să prevadă despăgubiri pentru proprietari.

Florinel Ţuilă

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici